Dienstverlening en tarieven

 

Dienstverlening
Naast de reparatie van uw rollator verzorg ik ook aanpassingen aan uw hulpmiddel. Te denken valt bijvoorbeeld aan het plaatsen van schuimrubberen handvatten of het verkorten van de remkabels, deze zijn vaak te lang en steken daarom uit naast de rollator. Dit zorgt niet alleen voor ergernis maar vaak ook voor gescheurde en gebroken buitenkabels wat op zijn beurt zorgt voor steeds minder en zwaarder remmen.
Dankzij mijn jaren bij de thuiszorg heb ik ook veel ervaring met onder andere, sta-op stoelen, electrische bedden, persoonsalarmering, rolstoelen, looprekken, krukken et cetera, alsmede klein technisch werk in huis. Denk hierbij aan het plaatsen van een deurbel voor slechthorenden of het hangen van steunbeugels in badkamer of toilet.

Natuurlijk wil ik u graag op meer manieren van dienst zijn, er is veel mogelijk. Als u tegen een probleem aanloopt in huis of met uw hulpmiddel, kunt u mij altijd bellen om te horen of ik u kan helpen. En let op, ook zitten er op veel producten vaak al onderhoudscontracten! Ik raad u dus aan om als u niet zeker bent of ik de juiste persoon ben om u te helpen, gewoon contact met mij op te nemen, zodat ik u geheel vrijblijvend kan adviseren.

Tarieven
De kosten arbeidsloon zijn: €12,50 per kwartier. Veel van de meest voorkomende reparaties aan de rollator kunnen binnen dit tijdsbestek worden uitgevoerd.

Voorrijkosten binnen cirkelkleur groen €10, blauw €12,50, rood €15.

Klik op de kaart voor een grotere versie.

De voorrijkosten heb ik geprobeerd inzichtelijk te maken met gekleurde cirkels op de kaart rechts.

  • Binnen de groene cirkel (0-5km) €10,-
  • Binnen de blauwe cirkel (5-10km) €12,50
  • Binnen de rode cirkel (10-15km) €15,-

De voorrijkosten mogen worden gedeeld door twee cliënten, mits u beiden op een redelijke loopafstand van elkaar woont, dat wil zeggen plusminus twee minuten lopen. Wel dient de eerste cliënt de voorrijkosten volledig te betalen, dus 2e gratis, u kunt dan zelf onderling de kosten verrekenen.

Woont u buiten de rode cirkel, dan wil ik natuurlijk ook u met alle plezier van dienst zijn, voorrijkosten zijn dan op aanvraag.

Genoemde prijzen op deze website zijn altijd inclusief BTW en exclusief gebruikt materiaal, tenzij anders vermeld.